KRAJ KARIJERE? Federer zbog Mirke donosi ŠOKANTNU odluku, Švajcarci će biti BESNI!

Autor:

Sport

16.03.2021

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rodžer Federer se po svemu sudeći bliži odlasku u penziju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer

Nakon što je Federer odustao sa turnira u Dubaiju i Monte Karlu, švajcarski mediji donose nove šokantne detalje.

"Blik" prenosi da bi Rodžer mogao da propusti i Olimpijske igre u Tokiju, pogotovo ako bude doneto pravilo koje mu ne odgovara.

On ne želi da bude odvojen od porodice nekoliko nedelja, zbog čega i nije igrao na Australijan openu. Organizatori Olimpijskih igara neće dozvoliti boravak nesportista u "selu", naravno zbog predostrožnosti oko koronavirusa.

Bivši teniser Andrea Sa, koji je u Teniskom savezu Australije, objasnio je da u telefonskom razgovoru sa Rodžerom saznao da "Mirka ne želi da provede dana u hotelskoj sobi sa četvoro dece".

Glavni razlog je karantin. Pričao sam sa njim pre mesec dana i imao je dve opcije. Mogao je da dođe sa celom porodicom i da svi zajedno budu u karantinu. Proble je što Mirka i njihova deca ne bi mogli da napuste hotelsku sobu. Morali bi dana da provedu u četiri zida. Samo igrači mogu da izađu na trening... - otkrio je Sa pre nekoliko meseci.

 U slučaju da Međunarodni olimpijski komitet (MOK) odluči da sportisti ne mogu da borave u Tokiju sa porodicom, Federera najverovatnije nećemo gledati u Japanu, pošto ne želi da se odvaja od supruge Mirke i njihovo četvoro dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading