VRHUNSKI BEZOBRAZLUK: Uličarsko ponašanje tenisera - PRETIO sudiji, pa DISKVALIFIKOVAN!

Autor:

Sport

15.03.2021

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki skandal u svetu tenisa.

RepublikaFoto: Tanjug
Novak Đoković i Damir Džumhur

Bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur diskvalifikovan je u drugom kolu kvalifikacija za ATP Akapulko, na meču protiv Botika van de Sandšulpa zbog nesportskog ponašanja.

Problem je nastao u 11. gemu, pri rezultatu 6:5. Damir je servirao, a rezultat u gemu bio je 40:40. Jednu spornu loptu holandskog tenisera sudija je procenio kao dobru i Van de Sandšulp je imao brejk loptu.

U tom trenutku je Džumhur počeo da se nervira, odmah je javno negodovao i prigovorio arbitru. Ipak, odigrao je gem do kraja, a njegov rival napravio je brejk.

Nekoliko trenutaka kasnije, momak iz Bosne i Hercegovine je ušao u raspravu sa sudijom.

Pojedini inostrani mediji prenose i da je pretio arbitru.

Potom je dobio javnu opomenu, što ga je dodatno iznerviralo.

Vrlo brzo je ponovo prišao sudiji. Bilo je jasno da se meč neće nastaviti kada je prišao i jedan član organizacije. Ubrzo je Holanđanin napustio teren, dok se Džumhur i dalje raspravljao.

Organizatori su potom saopštili da je dikvalifikovan zbog nesportskog ponašanja.

Podsećanja radi, Džumhur je trenutno 125. igrač planete, a ove sezone je učestovao na Otvorenom prvenstvu Australije, gde je eliminisan u prvoj rundi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading