ŠOK ZA ŠPANCA UOČI PENZIJE: Rafu ODUVALI sa omiljenog turnira, a izabrali NJEGA!

Autor:

Sport

26.02.2021

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasili se oko goruće teme.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Španski teniser Rafael Nadal tokom meča sa Cicipasom na Australijan openu

Organizatori turnira u Akapulku saopštili su da je zbog finansija učešće ranijeg osvajača Rafaela Nadala upitno, a Meksikanci su već značajan iznos novca izdvojili za dolazak Nemca Aleksandra Zvereva.

- Naš odnos sa Karlosom Kostom (Nadalov menadžer) je veoma dobar, a stvari su otvorene, ali je stvarnost da nemamo para da ga platimo. Naš budžet ove godine je veoma ograničen i odlučili smo da investiramo novac u igrače koje realno možemo da dovedemo - rekao je Raul Zurutuza, a prenosi Svet tenisa.

Direktor turnira kaže da bi u sadašnjim uslovima bilo po organizatore još skuplje kada bi probali da otkažu učešće Zverevu.

Nadal obično naplaćuje između pola miliona i milion dolara da bi došao na neobavezne događaje, kao što su oni iz serija 500 i 250. Zna da skoro stiže penzija, pa da se prikupi dovoljno za miran odmor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading