Danica Crnogorčević najavljuje novi hit: NAPRAVIĆU PESMU ZA NAŠEG NOVAKA!

Autor:

Sport

10.03.2021

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Đoković me je pozitivno iznenadio kada je otpevao moju numeru "Veseli se, srpski rode", pa bih mogla da mu se odužim - istakla je pevačica za "Srpski telegraf".

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Danica Crnogorčević

"Veseli se, srpski rode, srpski rode, zbog slobode" odjekivalo je preksinoć Novim Beogradom, i to iz grla najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića (33), koji je zapevao nezvaničnu himnu epskih litija našeg naroda u Crnoj Gori.

Rodoljubivu pesmu nastalu pre tri godine, ali koja je slavu doživela tokom prošlogodišnjih protestnih šetnji srpskog naroda protiv otimanja pravoslavnih svetinja u Crnoj Gori izvodi Danica Crnogorčević (28), etno-muzičar, koja za "Srpski telegraf" ekskluzivno otkriva reakcije i dalje planove.

- Kada smo suprug Ivan, autor pesme "Veseli se, srpski rode", i ja čuli da je veliki Nole pevao našu pesmu, bilo smo veoma iznenađeni. Mislim da bar sat vremena nisam mogla da dođem k sebi od pozitivnog šoka. To je velika čast i korak napred za mene, moju porodicu, ali i celu Crnu Goru. Negujemo prave porodične vrednosti, baš kao i Novak Đoković, pa bih mogla da mu se odužim i izvedem pesmu posvećenu baš njemu. Što da ne, on je to svakako zaslužio svojim delima - ističe za naš list rođena Baranka, koja se nakon udaje za đakona preselila u Podgoricu.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Danica sa porodicom

Danica dodaje da je dobila ogroman broj pozitivnih komentara nakon Novakove izvedbe patriotske pesme prilikom dočeka povodom rekordne 311. nedelje na čelu ATP rang-liste.
- Čestitali su mi i pripadnici drugih veroispovesti, hvala im svima. Uskoro ću snimiti pesmu o kapeli na Lovćenu i našem Njegošu, pa nastavljam s promocijom srpskog nasledstvaa i kulture - kaže nam ponosna Srpkinja iz Crne Gore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading