(FOTO) ĐOKOVIĆ RASPLAKAO SRBIJU: Novak se oglasio DIRLJIVOM porukom i podsetio se BESPARICE i teških početaka!

Autor:

Sport

09.03.2021

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković se zahvalio svima koji su bili uz njega na putu do neverovatnog rekorda od 311 nedelja provedenih na prvom mestu ATP liste.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Đoković je iza sebe ostavio Rodžera Federera i tako ispisao nove stranice teniske istorije.

- Kada sam imao samo sedam godina sam se usudio da kažem svima da mogu da budem najbolji na svetu. To je bila tako jaka želja da je morala da se ostvari uprkos svim poteškoćama s kojima sam se suočavao - slabije zdravlje, nedostatak novca, i najveći šampioni koje je tenis imao, preko puta mreže, kao protivnici - krenuo je Đoković svoju ispovest na Instagramu.

Najbolji teniser sveta ponosan je na to što je obezbedio mesto u istoriji belog sporta.

Sama činjenica da sam zaradio svoje mesto među njima prateći dečiji san je velika potvrda da kada vašim mislima i delima upravlja ljubav, sve je moguće. Primam mnogo čestitki sa svih strana sveta, ljudi slave ovaj uspeh kao svoj i to mi je takođe još jedan veliki podsetnik da sport nisu samo rekordi i trofeji. Sve naše emocije, teški i lepi momenti, i intenzitet kojim jurišamo ka našim snovima nas povezuje sa ljudima širom sveta. Sport je naša spona. Neizmerno sam srećan što sam napravio toliko veliki i poseban uspeh u sportu kome sam toliko posvećen i koji toliko volim. Još više se radujem godinama koje su ispred mene, u kojima ću uživati da se nadmećem i da se igram sa reketom, za mene još uvek najdražom igračkom na svetu - zaključio je Đoković.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading