ĐOKOVIĆ NEZAHVALNIK BROJ 1: Bruka i SRAMOTA Španaca - Nole je NAMERNO pogodio linijskog sudiju!

Autor:

Sport

03.03.2021

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne prestaju sa napadima na Đokovića, ali su ovoga puta stvarno preterali.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković se izvinjava linijskom sudiji Lauri Klark

Španski "ABC" objavio je sraman tekst pod nazivom "Đoković nezahvalnik broj jedan" u kome je izrečena salva napada na račun prvog reketa sveta.

Između ostalog, ističe se da nije slučajno pogodio linijskog sudiju Lauru Klark na US openu, kao i da su mu "povrede sumnjive".

Nema nikakve sumnje da je turnir organizovao iz najbolje namere, kako bi pomogao onima kojima je bilo najteže tokom pandemije, igrajući poput sjajnih igrača kao što su Zverev, Dimitrov i Tim. Ipak, sa punim tribinama, gledaocima bez maski i držanja distance, nekoliko igrača se zarazilo, uključujući njega i suprugu, a zemlja je dobila upozorenje zbog toga. Nije nimalo slučajno pogodio linijskog sudiju zbog čega je izbačen sa US Opena - navodi "ABC", pa dodaje: 

Na terenu on stiče poštovanje. Ipak, Federer je taj, koji čak i bez igranja, pobeđuje u osvajanju nagrada za fer-plej iz godine u godinu. Ima čak 18 priznanja omiljenog tenisera među navijačima, a Nadal dobija priznanja saigrača, sa četiri nagrade za fer-plej i sportski duh. To su emotivni izazovi za sada nepristupačni za broja jedan. Kritikovanje njegovih imitacija, sumnjive povrede i pogađanje sudija, ne popravljaju njegovu popularnost. Nadal i Federer dele među sobom nagrade za fer-plej i omiljeni su među navijačima - zaključuje se u spornom tekstu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading