IZJAVA KOJA JE UZDRMALA PLANETU: Samo je OVAJ čovek mogao da zaustavi Novaka u Melburnu!

Autor:

Sport

01.03.2021

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je na suveren način osvojio osmu titulu na Australijan openu, a to je i dalje glavna tema u teniskim krugovima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Nekadašnji trener Viktora Troickog Jan de Vit smatra da je jedino Aleksandar Zverev mogao da zaustavi Novaka u Melburnu.

- Naravno da je Nole imao taj problem sa abdomenom, ali kada servirate, to se ne primeti. Razočaran sam finalom, nisam bio siguran koliko je Novak bio dobar. Medvedev je bio drugi igrač po šansama koji je mogao da zaustavi Đokovića, imao je dobru priliku. Ustvari, Saša je bio jedini koji je realno mogao da ga zaustavi - smatra nemački stručnjak.

Pored Đokovića, na Australijan openu se istakao i ruski teniser Arslan Karacev. On je iz kvalifikacija stigao do polufinala prvog Grend slema sezone i tako šokirao čitavu tenisku i sportsku javnost.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

To nema nikakve veze sa srećom. Karacev je vrlo dobar igrač. Veoma je motivisan. Ima monstruozan forhend i bekhend, građen je poput ruskog Medveda, dobro se kreće, ima dobar retern. Ćuti i igra svoj tenis. Prošle godine je počeo taj uspon. Bio je i kod nas u kampu u Nemačkoj. Malo smo mu pomogli, ali nismo uspeli da očuvamo tu stavilnost kod njega. Sada je i to u redu. Tipujem da će Karacev biti u Top 20 do kraja godine, posebno ako bude igra sa tom skromnošću kao u Melburnu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading