MOJA POVREDA JE TEŽA OD ĐOKOVIĆEVE: Otkud sad ovo? Žestoka PROZIVKA Srbina posle finala Australijan opena!

Autor:

Sport

24.02.2021

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne smiruju se strasti u Australiji nakon što je srpski teniser osvojio deveti trofej.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvi reket sveta Novak Đoković

Polufinalistkinja Australijan opena u ženskoj konkurenciji Karolina Muhova istakla je da je igrala sa povredom mišića koja je "višeg stepena" od one koju je zadobio osvajač muškog singla Novak Đoković.

Čehinja je u borbi za finale ispala od Dženifer Brejdi sa 2:1 (6:4, 3:6, 6:4), a mogla je i više da takođe nije imala pucanje mišića.

- Čim sam stigla u Češku sam otišla na snimanje. Ispostavilo se da imam pukotinu na levoj strani i da je moja veća od Đokovićeve (Srbin ima pukotinu na mišiću 2,5 cm). Novo snimanje je pokazalo da se situacija iznenađujuće poboljšala, ali da je mišić i dalje pocepan - izjavila je Čehinja.

Njoj se ova povreda nekoliko puta već vraća.

- Imala sam je već nekoliko puta, što definitivno nije dobro. Moram da se oporavim sto odsto da bih mogla da igram. Sada samo moram da mirujem i struju. Komuniciram sa fizioterapeutom Mišom Novotnim, koji se nalazi na Tenerifama - dodala je Karolina Muhova.

Podsećanja radi, Nole je u finalu Otvorenog prvenstva Australije deklasirao Rusa Danila Medvedeva sa 3:0 čime je osvojio prvi Grend slem u sezoni po deveti put u karijeri.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading