NADAL ZAGRMEO POSLE FINALA AO: Iznenađujuće je to što je Medvedev dozvolio Đokoviću!

Autor:

Sport

23.02.2021

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su razočarani partijom Danila Medvedeva protiv Novaka Đokovića u finalu Australijan Opena, pošto je utisak da mladi Rus nije dao veliki otpor najboljem teniseru sveta...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković i Danil Medvedev

Stric Rafaela Nadala i njegov nekadašnji trener, napisao je kolumnu za španski list "El Pais" u kojoj je rekao da je iznenađen odustajanjem Rusa i totalnom padu posle gubitka prvog seta.

- Siguran sam da je Medvedev na teren Rod Lejver Arene izašao sa svim potrebnim informacijama o igri Novaka Đokovića, da je sve pravilno analizirao, ali nije uspeo da prevaziđe frustraciju posle prvog seta i nastavi svoju borbu. Iznenađuje me da sportisti na ovom nivou ponekad imaju loše sposobnosti da prevaziđu poteškoće - piše Nadal koji nije krio svoje nezadovoljstvo partijom Medvedeva.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Toni i Rafael Nadal

Inače, Đoković je trijumfom na AP stigao do svog 18. Grend slema i tako prišao na samo dva koraka od Rafaela Nadala i Rodžera Federera koji imaju po 20. Novak je u ponedeljak zakoračio u svoju 309. uzastopnu nedelju na vrhu ATP liste i za dva ponedeljka će srušiti Federerov rekord od 310 nedelja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ha

25.02.2021 11:38

Bože, koliko je ovaj čovek zavidan i bolestan. Kad Novak tako odigra , kad mu nije dan, svi srećni, po fazonu dešava se, a sad ispada da Novak nije igrao sjajno i razbio koncentraciju Medvedeva. Strašno.