ĐOKOVIĆ U TOTALNOJ EKSTAZI: Evo šta je poručio Cicipasu i Medvedevu posle plasmana u finale!

Autor:

Sport

18.02.2021

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je "čekirao" kartu za treće uzastopno finale na Australijan Openu pošto je rutinski savladao Rusa Aslana Karaceva u tri seta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković u finalu Australijan Opena

Đoković je obradovao navijače po završetku meča.

- Ovo je najbolja situacija za mene od starta turnira. Dobro sam se osećao. Mogao sam da zamahnem bez bola, da udaram loptu. Ovo mi je najbolji meč do sada. Oduševljen sam- rekao je Đoković.

Do finala će imati dovoljno vremena da se odmori i potpuno zaleči probleme koje ga muče od starta turnira.

- Imam dva dana do finala. Pričaću sa timom. Definitivno ću trenirati jedan od naredna dva dana, verovatno dan pre finala. Oporavak je u ovom trenutku prioritet. Dobro osećam loptu, dobro igram. Imao sam dovoljno mečeva, dovoljno treninga da skupim svu energiju, što je najbitnije za glavne mečeve na AO.

U finalu će igrati sa boljim iz duela između Dimitra Medvedeva i Stefanosa Cicipasa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Gledao sam Nadala i Cicipasa od sredine trećeg seta. Stefanos je udario sjajnu stvar, Rafa je dominirao, a onda su se stvari okrenule. Igrao je dobar taj-brejk i dobio meč. Kvalitetan duel, verovatno najbolji na turniru. Obojica su igrali na visokom nivou. Ali kad smo kod toga, Medvedev je verovatno na najvišem nivou. U poslednja tri meseca je u fantastičnoj seriji pobeda, osvojio je sve te turnire u dvorani, ATP finale. Uvek od njih dvojice treba očekivati visok nivou igre, igraju sjajno, treba uzeti kokice i uživati.

Protiv koga bi Đoković voleo da igra u finalu?

- Nemam želju, nula. Samo ću uživati- zaključio je najbolji teniser sveta.

Drugo polufinale je u petak od 9.30, a finale u nedelju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading