KAKVO OLAKŠANJE: Ako je verovati OVIM TVRDNJAMA, Đoković IPAK NASTAVLJA BORBU NA AUSTRALIJAN OPENU!

Autor:

Sport

12.02.2021

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mats Vilander retko kada ima nešto dobro da saopšti kada je svetski broj jedan u pitanju, ali sada Đokovićevim navijačima daje veliku nadu da Noletova povreda nije toliko strašna koliko je delovala.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ako je verovati Vilanderovoj proceni, za Noleta ima nade!

Mats Vilander posle meča Novaka Đokovića i Tejlora Frica smatra da prvi teniser sveta neće napustiti Australijen Open, pa objašnjava zašto.

Podsećamo, prvi reket sveta doživeo je povredu u pobedi nad Amerikancem. Uprkos njoj, uspeo je da pobedi u pet setova.

- Pretpostavljam da mu je trebalo dva seta da shvati šta može a šta ne može na terenu. Mislim da mu je baš pomogla pauza kada su tražili navijačima da napuste stadion jer se bližio karantin. Pilule protiv bolova su počele da deluju posle nekog vremena, malo se istegao, stavio traku. Međutim i dalje morate da udarate lopticu. Moraš da igraš dobro da bi dobio meč - ističe stručnjak "Eurosporta".

- Ta povreda nije postojala ranije. Desila se pri vođstvu 2:0, malo se okliznuo i to mu se odrazilo na desni kuk i naravno desni kuk je najvažniji kada udaraš forhende. Nije mogao da pogodi forhend čitav sat. Na kraju je nešto moralo da se desi, mislim adrenalin takođe, i pomislio je da ne želi da ispadne sa Australijen Opena - nastavlja on.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vilander je Đokovićev najveći "dušebrižnik", ali ovaj put zaista priželjkuje oporavak Srbina

Nekadašnji osvajač Australijan open veruje da je Novakovo slavlje upravo razlog za optimizam.

- Veoma je zabrinjavajuće sve, reakcija koju smo videli na kraju je pozitivna jer znači da može da na neki način popravi ovu povredu. Daje to nadu u svlačionici jer Miloš Raonić sigurno misli da je Novak malo povređen. To da je ostalim igračima i sigurno je Novak zabrinut jer pobedničko slavlje je sve reklo. Ovo je nešto što bi on mogao da popravi - veruje Vilander.

 

 

 

Retko kada srpska publika priželjkuje istu stvar kao Mats, ali je upravo sada takav slučaj, pa se svi teniski fanovi nadaju oporavku najboljeg na planeti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading