POTPUNO SLOMLJEN: Đokovića će zaboleti ove reči!

Autor:

Sport

08.02.2021

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da će Žremi Šardi ostati "večita" Đokovićeva "mušterija".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žeremi Šardi

Francuz je u prvom kolu Australijan Opena, 14. put izašao na megdan Đokoviću i 14. put izgubio. I bio je potpuno očajan posle meča, jer se doslovno ništa nije pitao na terenu.

Žali Šardi što, ako već ne može da pobedi, ne može ni da namuči teniskog kralja.

- Što više igram protiv Novaka, sve mi je teže. Jači je od mene u svakom aspektu, nemam nikakva rešenja protiv njega. Osećao sam se sjajno dok nisam izašao na teren. Mnogo je teško protiv njega. Žao mi je što makar ne odigram bolje- rekao je Šardi.

 

Đoković je odmah napravio brejk i ubio Šardiju i onu trunku nade što je imao.

- Nikako ne uspevam da se oslobodim kad igram protiv Đokovića, od prvog trenutka me uvuče u probleme. Unervozio sam se, a meč nije ni počeo. Posle brejka u prvom gemu potpuno sam izgubio volju i nisam se nimalo zabavio na terenu. Kako je meč odmicao, imao sam sve manje hrabrosti. Posle prvog seta mi je bilo jasno da nemam rešenja. Uvek sam žurio, u svakom pokretu. Bio je ovo predug meč za mene. Izgubio sam samopouzdanje posle prvog gema i obilo mi se o glavu- iskreno je pričao Žeremi Šardi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading