(VIDEO) NEVEROVATNA SCENA NA AUSTRALIJAN OPENU: Ako me ne pustiš u toalet P***** U GAĆE!

Autor:

Sport

08.02.2021

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osim što je meč između Denisa Šapovalova i Janika Sinera bio spektakularan na kraju se slavio Kanađanin posle pet setova, ali ovaj duel je obeležila i jedna bizarna situacija.

RepublikaFoto: twitter.com/Wide World of Sports
Denis Šapovalov

Nakon završetka četvrtog seta ovog maratonskog duela, Denis Šapovalov je zatražio pomoć fizioterapeuta, ali je planirao i da ode do toaleta.

To mu nije dozvoljeno, jer pravila kažu da igrač koji je pozvao medicinski tajm-aut ne može da napušta teren dok čeka lekarsku pomoć. Iako je Kanađanin bio siguran da može da obavi sve pre nego što doktor stigne, sudija ga nije puštao.

- Moraću da se upi*am u gaće. Ili u flašicu- rekao je Denis Šapovalov glavnom sudiji meča, koji ga nije pustio u toalet.

 

 

Ova situacija je u potpunosti izbacila iz takta mladog tenisera, koji je u jednom momentu, razočaran odlukom, upitao sudiju kako može da ga kazni ukoliko on samo odšeta u wc. To se nije desilo, sačekao je na svom mestu dolazak doktora.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading