ZEMLJOTRES PRED AUSTRALIJAN OPEN! Pitali su Anu o Đokoviću, Srpkinja odgovorila kao iz TOPA!

Autor:

Sport

07.02.2021

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogla da prećuti.

Ana Ivanović i Novak Đoković

Ana Ivanović, nekada svetski broj 1, ocenila je za "Eurosport" da je Novak Đoković prava "ikona" u Srbiji, kao i da je oduševljava njegova mirnoća i psihološka snaga, što može biti ključno u naredne dve nedelje na Australijan openu.

Novak je ikona u Srbiji, on je sjajna osoba. Mislim da svi tu njegovu harizmu mogu da vide na terenu - istakla je Ana Ivanović.

Supruga legendarnog nemačkog reprezentativca Bastijana Švajnštajgera ne krije da je impresionirana Noletovom mentalnom snagom.

To kako ostaje miran i pribran je za mene nešto super zadivljujuće. Nije mu uvek lako u vrelini meča, u teškim i odlučujućim poenima da bude u stanju da uvek odigra najbolje, da ostane miran. To je zaista nešto posebno - dodala je Srpkinja.

Podsetimo, Đoković je do sada u karijeri osvojio osam pehara na Otvorenom prvenstvu Australije, odnosno 17 Grend slemova ukupno u dosadašnjem toku karijere.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading