POSLE BRUTALNIH UVREDA I PONIŽENJA: Đoković na kakvog nismo navikli - Novak KONAČNO raspalio o Kirjosu i šokirao pred AO!

Autor:

Sport

07.02.2021

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković je konačno progovorio o kontroverznom Australijancu i njegovom najvećem kritičaru Niku Kirjosu!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pozdrav Đokovića i Kirjosa posle meča u Akapulku 2017.

Najbolji teniser sveta je trpeo uvrede i napade godinama, reagovao je Kirjos zlokobno na svaki njegov potez, ali došlo je vreme za Đokovićev odgovor!

Prvo se osvrnuo na njegovu sportsku stranu ličnosti, iako su mu očigledno najveća rana Đokovićevi uspesi.

- Mislim da je dobar za sport, radi neke stvari na autentičan način. Svako ima pravo da se izrazi na način koji želi. Ima kvalitet da pobedi bilo koga- rekao je Đoković, a onda se osvrnuo i na drugu stranu ličnosti Australijanca.

A onda je konačno odgovorio na uvrede...

 

- Što se tiče dela van terena, nemam baš poštovanja za njega. Neka to bude sve što ću reći. I nemam više komentara o Kirjosu, o njegovim komentarima o meni ili bilo čemu drugom što radi", zaključio je gospodski Novak Đoković.

Svi se nadamo susretu Srbina i Australijanca na Australijan Openu, a ne sumnjamo u Đokovićevu pobedu jer Kirjos previše priča, a malo šta dokazuje na terenu...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading