NOLETOV BIVŠI TRENER ZAGRMEO: Nije to ništa za njega, ĐOKOVIĆ JE ULIČNI BORAC!

Autor:

Sport

06.02.2021

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato je skim će se Novak Đoković suočiti na startu Australijan opena, a još je poznatije da su stranice tamošnjih, a i svetskih, medija pune naslova o Novaku Đokoviću.

Novak Đoković sa Borisom Bekerom

Sada kada je konačno "Hepi slem" dobio zeleno svetlo da startuje u ponedeljak, polemike o potencijalnim osvajačima, izenađenjima i očekivanjima krenule su da se šire. Nažalost, drama oko "Novakovog pisma" još uvek se nije slegla, pa je njegov bivši trener Boris Beker odlučio da stane u njegovu odbranu.

Novak Đoković će prvi Grend slem u sezoni startovati protiv Francuza Žeremija Šardija koga je u dosadašnjoj karijeri pobedio maksimalnih 13 puta, ali mnogi osporavaju da Srbin i ove godine, a ukupno 9. put, može da triumfuje na kontinetu kengura.

Neki mu dodatno zameraju to što je od Krega Tilija tražio specijalan tretman za tenisere tokom karantina, želeći ravnopravne uslove za sve učesnike AO, što je protumačeno kao razmaženo prenemaganje.

Uvek borac za prava svojih kolega, Đoković se nije preterano obazirao na zloslutnike, a sada je Beker i objasni zašto misli da je to tako. 

- Već je osam put osvojio AO i favorit je na ovom turniru. Svi znaju šta znači igrati protiv Đokovića ovde. Nažalost, mediji ga veoma retko tretiraju kako dolikuje, pa je do sada već naučio kako sa time da se nosi. Ako mene pitate, Nole je kao ulični borac, ničega se ne plaši, ni na terenu ni van njega. Nije ovo prvi put da je Đoković morao da plivao uzvodno - oduševio je Beker odbranom nekadašnjeg pulena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Beker veruje da Noleta ne dotiču bilo kakve aluzije o njegovom karakteru

Lepo je čuti da barem neko stoji iza najboljeg tenisera na svetu pred početak prvog Gren slema u godini. 

 

 

Dok će Beker biti deo "Eurosport" tima koji pokriva ovaj turnir, Đoković punom parom tutnji ka Šardiju, a ako njega savlada, sledeći će na redu biti bolji iz duela Fransis Tijafo – Stefano Travalja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading