(VIDEO) NISU SAMO ŽULJEVI: Đoković MUKU MUČI sa povredom - MNOGO RIZIKUJE!

Autor:

Sport

29.01.2021

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sklopu priprema za Australijan Open Novak Đoković je udruženim snagama sa Filipom Krajinovićem savladao Italijana Janika Sinera 6:3, 6:3, ali ne stižu povoljne vesti iz Australije!

RepublikaFoto: Tanjug
Novak Đoković

Najbolji svetski teniser je prvo otkazao učešće na revijalnom turniru u Adelejdu samo 15 minuta pre nego što je trebalo da izađe na teren, pa je umesto njega uskočio Krajinović, ali je potom promenio odluku i odigrao drugi set.

Razlog Novakovog otkazivanja bili su žuljevi na rukama.

- Izvinjavam se što nisam od početka bio na terenu, morao sam na tretman kod mog fizioterapetua. Nije mi bilo lako da igram, ali to je deo onoga što radim. Profesionalac sam, naučio sam da se nosim sa bolom. Pitanje je samo da li je taj bol podnošljiv ili nije, a kako je Australijan Open iza ćoška, nisam želeo previše da rizikujem, ali emocije su me ponele i morao sam da izađem i zaigram- objasnio je Đoković posle meča.

 

 

Turnir u Adelejtu se, inače, igra pred publikom, što je postalo prava retkost prethodnih godinu dana, od početka pandemije virusa korona.

- Hvala vam svima što ste došli. Nismo igrali pred ovoliko publike 12 meseci i ovo je definitivno nešto posebno. Adelejd ima posebno mesto u mom srcu, ovde sam osvojio jedan od svojih prvih turnira- obratio se naš teniser okupljenima i, jasno, dobio ovacije s tribina.

 

 

 

Takođe, srpski teniser posle 14 dana boravka u karantinu ima i problema sa ručnim zglobom i laktom.

Sve kao posledica izolacije u hotelu i nedostatka redovnog i adekvatnog treninga.

Australijan Open počinje 8. februara, a nedelju dana ranije Đokovića čeka učešće na ATP kupu, takođe u Melburnu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading