AUSTRALIJAN OPEN ŽESTOKO UZDRMAN: Veliki šampion POZITIVAN NA KORONU!

Autor:

Sport

14.01.2021

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trostruki Gren slem osvajač Endi Mari je pozitivan na koronavirus!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal i Endi Mari

Uprkos rigoroznim merama koje su preuzeli organizatori prvog Gren slema u sezoni već se suočavaju sa ogromni problemima!

Ranije danas je odjeknula vest da je Tenis Sandgren pozitivan na koronavirus, ali da se našao u avionu ka Melburnu. Više o tome pročitajte OVDE.

On se trenutno nalazi u izolaciji u svom domu i još se nada da će moći da nastupi na prvom GS turniru sezone, uprkos potencijalnom kasnijem dolasku u Australiju.

 

U bogatoj karijeri osvojio je tri Gren slem titule, dve zlatne olimpijske medalje i bio prvi igrač ATP liste. Finale u Melburnu igrao je pet puta, ali nijednom nije došao do trofeja.

Australijen Open počinje osmog februara i trajaće do 21, odložen je tri nedelje u odnosu na uobičajeni termin, a oko 1200 igrača i trenera će početi da dolaze u Melburn od četvrtka. Pri dolasku u Australiju teniski radnici će biti podvrgnuti rigoroznim testiranjima i karantinu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading