SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA: Novakov VELIKI RIVAL došao zaražen u Australiju, ono što je usledilo ZAPREPASTILO JE PLANETU!

Autor:

Sport

14.01.2021

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izbio prvi korona skandal pred Australijan Open uprkos rigoroznim merama!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Prošlogodišnji četvrtfinalista Tenis Sandgren se ukrcao na avion i otišao u Australiju iako je imao dva pozitivna testa!

On je prvo na Tviteru pisao kako je bio pozitivan u ponedeljak, pa da neće moći da nastupi zbog toga. 

- Kovid pozitivan na Dan zahvalnosti, kovid pozitivan u ponedeljak. Bar ću moći da zadržim bodove-napisao je prvo Sandgren. 

Ipak, on se ukrcao na avion za Melburn već u sredu i igraće na turniru! Ovo je izazvalo čitavu buru komentara, a Australijan Open je morao da se oglasi povodom slučaja. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Igračima je dozvoljeno da uđu u Australiju zbog Australijan opena samo ako dobiju negativan test pre poletanja ili ako su oporavljeni slučajevi uz diskreciju vlade Austalije. Svako ko želi da uđe u Australiju a ranije je bio pozitivan mora da dostavi detaljnu medicinsku dokumentaciju da se oporavio i da više nije zaražen. U slučaju Tenisa Sandgrena koji je bio u samoizolaciji, a prethodno je bio pozitivan krajem novembra medicinski karton je morao biti pregledan od strane nadležnih. Posle te provere mu je dozvoljeno da leti- navodi se u saopštenju Australijan opena. 

 

Ipak, mnogi navijači i građani Australije ne veruju ovakvom objašnjenju, pošto je sam Sandgren na Tviteru pisao da je bio pozitivan na virus korona, a da je manje od dva dana kasnije odleteo u Australiju. 

Videćemo šta će se dalje dešavati, ali za sada deluje da i pre početka turnira Australijan open zbog virusa korona ima ogromne probleme.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading