OD OČAJA DO SJAJA: Posle užasne 2020, Gofan DOMINIRA SVETOM TENISA u 2021!

Autor:

Sport

09.01.2021

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodna godina bila je jedna od najlošijih u karijeri Davida Gofana. Nekada sedmi igrač planete završio je na 16. mestu, bez ijednog značajnijeg rezultata.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
David Gofan sjajno je startovao u 2021. godini!

Belgijanac je rešio da okrene list i u 2021. je krenuo furiozno. Prijavio se za turnir u Antaliji, prvi u novoj sezoni, ima status drugog nosioca i za sada ga potpuno opravdava.

Gofan je izborio danas plasman u četvrtfinale ekspresnom pobeodm nad Nikolom Kunom, kojeg je pobedio za manje od sat vremena igre – 6:0, 6:2. Veliki je favorit David da prođe i narednu prepreku, jer će mu rival biti Italijan Stefano Travalja, koji je danas bio bolji od Finca Rusuvuorija sa 7:5, 6:3.

 

Mesto među osmoricom najboljih izborio je i četvrti nosilac Aleks de Minor, koji je glatko eliminisao Bugarina Andrejeva sa 6:3, 6:1. U narednom kolu imaće daleko težeg rivala, Nikoloza Bazilašvilija, koji je šesti nosilac na turniru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading