BIĆE ŽESTOKO: Partizan ŽARKO ŽELI OSVETU protiv Borca!

Autor:

Sport

09.01.2021

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Borca i Partizana sastaće se u subotu od 17 časova u okviru 14. kola regionalne ABA lige.Utakmicu u dvorani kraj Morave ljubitelji košarke u Srbiji moći će da prate u direktnom prenosu na "TV B92".

RepublikaFoto: KK Partizan
Košarkaši Partizana jure osvetu protiv Borca

Crno-beli će tražiti svojevrsnu osvetu za poraz u 1. kolu ove sezone, kada je Borac iz Beograda odneo trijumf rezultatom 87:78.

Zanimljiva je bila najava trenera Saše Filipovskog koji je istakao da očekuje "trikove" sa druge strane.

- Zato što ih poštujemo, kao i svakog protivnika, sa visokom koncentracijom i velikim oprezom se spremamo za sutrašnju utakmicu. Znamo da nisu odigrali poslednje kolo tako da će imati vremena da nešto spreme. Imaju neugodnu ekipu, pokretljive centre koji mogu da pogode za 3 poena. Znaju da igraju brzo, da preuzimaju, znaju i da stanu u zonu, tako da očekujem razne trikove. Što se nas tiče, važno je da smo u fundamentima napada i odbrane na visokom nivou, da imamo visoku energiju i što je najvažnije da odigramo utakmicu maksimalno sa respektom za sebe i za protivnika - istakao je Filipovski, a preneo "B92".

RepublikaFoto: Starsport
Filipovski sa velikim respektom ulazi u meč sa Čačanima

Možda bi u ovoj utakmici šansu morao da dobije plejmejker Džoš Perkins, novajlija koji je u četvrtak uveče odradio prvi trening sa ekipom.

Trener Borca Marko Marinović istakao je žal što u dvorani kraj Morave neće biti publike.

- Partizan je odlična ekipa, o tome ne treba puno govoriti. Doduše, nema rezultate ove sezone koji su primereni za ekipu takvog renomea, ali svakako da predstavlja ozbiljnog protivnika. Verujem da bi bio spektakl u dvorani kraj Morave da je moguće da publika bude prisutna - rekao je Marinović.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Marinović spreman je da opet iznenadi crno-bele

Čačani u ovaj duel ulaze sa skorom od tri pobede i osam poraza, kao i sa dve neodigrane utakmice.

 

Na drugoj strani, Partizan je do sada sedam puta bio uspešan, dok je pretrpeo šest poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading