Ne tako suptilna pretnja Đokoviću: RAFA IZGLEDA ZASTRAŠUJUĆE!

Autor:

Sport

07.01.2021

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković zagreva se za još jedan dominantan nastup na omiljenom mu Australijan openu, ali, kao što je uvek slučaj, njegovi protivnici pokušavaju da poremete njegovu psihu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rivalitet između Đokovića i Nadala dobiće novo poglavlje na AO

Retko kad im to uspe, ali to ih ne sprečava, pa je sada Rafael Nadal opet iskočio na dnevnom redu.

Nije Španac direktno napao Đokovića, već je to uradio Rodžer Rašid, svojevremeni trener nekadašnjeg svetskog broja jedan, koji smatra da će "El Toro" biti preveliki zalogaj za Novaka na ovogodišnjem AO.

Neki teniski stručnjaci smatraju da "El Toro" izgleda fenomenalno, te da će biti veliki problem za Noleta

Nadal je u oktobru u Parizu osvojio 20. grend slem trofej i izjednačio se po tom učinku sa Rodžerom Federom, a Rašid veruje da će Španac u novoj sezoni biti izuzetno motivisan u trci sa Novakom.

Švajcarac polako posustaje u trci za najboljeg ikada, neće ni učestvovati na prvom gren slemu godine, pa će Nadal i Đoković biti favoriti da ukrste rekete u finalu.

Federer u trci "velike trojke" polako nestaje u daljini...

 Đoković je osam puta slavio u Melburnu i svakako će i sada biti favorit, ali Rašid oseća da će Nadal imati dobru priliku da ga ugrozi.

- Morate biti svesni u toj trci za GOAT (najbolji svih vremena) da je Novak Đoković mlađi i otuda osećate da on može da nadoknadi ta tri pehara zaostatka. Novak je svakako to sebi stavio kao jedan od zadataka. Rafa će tu biti još neko vreme. Pre pet godina ljudi su ga otpisivali, govorivši kako je sa njegovim tenisom gotovo zbog povreda, ali pogledajte koliko je jak. Novaku će biti zato mnogo teže -upozorava Rašid.

 

Pravo na komentar daje mu ogromno iskustvo, pošto je u karijeri trenirao i Žoa Vilfreda Congu, Grigora Dimitrova i Gaela Monfisa, ali se nadamo da će Đoković raspršiti ovakve iluzije spektakularnim nastupom i devetom titulom na kontinentu kengura.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading