Zvanično je - SRBIJA SA ĐOKOVIĆEM BRANI ATP KUP!

Autor:

Sport

05.01.2021

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potvrđeno je - Srbija će braniti titulu na ATP Kupu u Melburnu od 1. do 5. februara sa Novakom Đokovićem u sastavu!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nole će opet predvoditi Srbiju na ATP kupu!

Na turniru na kojem su prošle godine ostvarili spektakularan uspeh, naši teniseri će biti predvođeni prvim reketom sveta.

Tim će činiti i Dušan Lajović, Filip Krajinović i Nikola Čačić.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Teniska reprezentacija Srbije

Zvanično je da će učestvovati 12 selekcija, a pored Novaka najveća zvezda biće Rafael Nadal, koji će predvoditi špansku ekipu.

Osim Rafe, za njegovu zemlju igraće i Roberto Bautista Agut, Pablo Karenjo Busta i Marsel Granoljers.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nadal i Španija biće najveći konkurenti Srbiji na ATP kupu

Takođe, takmičiće se i druge jake reprezentacije, pa će Dominik Tim predvoditi Austriju, Danil Medvedev i Andrej Rubljov Rusiju, Saša Zverev Nemce, Stefanos Cicipas Grke... Tu će biti i Argentinci, Italijani, Japanci, Francuzi, Kanađani i Australijanci.

Ove godine će turnir biti održan u Melburn parku uz još dva ATP 250 događaja. Svi turniri zakazani su za nedelju dana pred početak Australijan opena, koji će početi 8. februara.

Sistem takmičenja je dobro poznat. Grupe će biti žrebane 20. januara, timovi će biti podeljeni u četiri grupe sa po tri tima, svako će igrati sa svakim, a pobednici grupa plasiraće se u polufinale.

 

Prošle godine ovaj turnir je bio izuzetno uzbudljiv i zabavan, a što je još bitnije, Srbija je pobedila, pa se nadamo istom uspehu i u 2021!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading