PLANETA JE RAZOČARANA: Iz prve ruke, otkriveno kada se Federer VRAĆA na teren!

Autor:

Sport

28.12.2020

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se njegov veliki prijatelj.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Švajcarski teniser Rodžer Federer

Bivši svetski broj devet Mark Roze razočaran je činjenicom da je švajcarski teniser Rodžer Federer odustao od Australijan opena, a veruje da će se on vratiti na teren u martu u Roterdamu.

- Tako sam razočaran...Kao i svi ostali, radovao sam se ustajanju rano ujutro kako bih gledao Rodžerove mečeve pod australijskim suncem. To nam je svima postao jedan od rituala na početku godine - rekao je Roze.

- Tužan sam zbog njega, ali ne i iznenađen. Rodž je rekao posle te druge operacije da je u zaostatku, da kasni sa pripremama. Nadal i on uvek govore istinu, samo ih slušajte. Sa 39 godina verovatno mu je potrebno više vremena da zaleči povredu. Mislim da želi da bude sto odsto spreman da se povreda neće obnoviti. On je neko ko o svemu vodi računa, ne igra se sa svojim telom. U dvadesetogodišnjoj karijeri uradio je sve da izbegne i najmanje zapaljenje - dodao je bivši reprezentativac Švajcarske.

On je optimista i smatra da se Federer može vratiti na teren već početkom marta, u Roterdamu.

- Vidim da bi mogao da zaigra u Roterdamu. Tamo je došao po mesto broj jedan 2017. godine, ima lepa sećanja. On favorizuje mesta na kojima je prolazio dobro. Dakle Roterdam ili Marselj, na kom je dobio prvu vajdl kartu na staru karijere - zaključio je Rose.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading