Šta sada Mats Vilander zamera Đokoviću?! OPET SE OGLASIO NOLETOV "NAJVEĆI HEJTER"!

Autor:

Sport

27.12.2020

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši teniski šampion, a sada redovni "trn u oku" Novaka Đokovića, Mats Vilander, opet je osuo paljbu po najboljem teniseru sveta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ko o čemu, Vilander o Đokoviću!

Ovaj put nije to uradio direktno, kako ume, nego je Đokovića "pecnuo" tako što je sugerisao da Rodžer Federer ima velike šanse da osvoji Australijan open.

Sve komičnije zvuče Vilanderovi napadi, kao da jednostavno ne može da se suoči sa činjenicom da je Novak Đoković neprikosnoveno najbolji teniser na planeti, pa ne čudi činjenica da Mats smatra da je čovek koji skoro 365 dana nije igrao tenis i koji se tek oporavio od operacije oba kolena ima prednost nad Srbinom.

Novak Đoković biće na Federerovom putu gde god da krene

Još je smešnije kada takve sugestije daje pred Australijan open, praktično Noletov "domaći teren", gde prvi reket sveta već ima osam titula.

Šta je tu je, čak i budale imaju pravo na svoje mišljenje, pa ćemo vam preneti Vilanderovo.

Mislim da su, na neki čudan način, Lejver kup i Olimpijske igre Rodžerovi prioriteti. Ne smemo da zaboravimo da nikada nije osvojio zlatnu medalju u singlu na Igrama. Ipak, očekujem od njega i da se bori za titulu na Australijan openu. - istakao je Vilander.

RepublikaFoto: Starsport
Iako je svestan Rodžerovog stanja, Vilander tvrdi da on može da izazove Đokovića na Australijan openu

Možda se raduje Federerovim uspesima, ali smatra da ih neće još dugo gledati, pošto tvrdi da će Švajcarac u Tokiju i staviti tačku na dugačku i veoma uspešnu karijeru.

- Igre su pomerene za 2021. ali i dalje smatram da može da ih osvoji. Rodžer i dalje može svakog da pobedi na dva seta na Olimpijskim igrama - upozorio je za kraj Mats Vilander, ali je prevideo činjenicu da Đoković takođe lovi zlato sa OI, pa će srpski teniser Federera "progoniti" gde god krene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading