Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane: Posle sjajnih vesti, NAVIJAČIMA ZVEZDE SLEDI KATASTROFA!

Autor:

Sport

27.12.2020

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tek što su u pregovorima sa Duškom Tošićem ostvarili napredak, čelnici kluba iz Ljutice Bogdana dobili su loše vesti u vezi sa drugim planiranim pojačanjem.

RepublikaFoto: Starsport
Meta Dejana Stankovića Filip Sinkernagel na pragu je potpisivanja ugovora sa Fenerbahčeom

Kako stvari stoje, Filip Sinkernagel ipak neće pojačati crveno-bele.

"Danski Mesi" odigrao je nerealnu sezonu u Norveškoj, gde je postigao 19, a asistirao za 24 gola, pa ga logično traži pola Evrope, ali su u ekipi Dejana Stankovića verovali da će status kluba i proleće u Evropi biti dovoljno za njegov angažman, kao činjenica da njegov agent Pini Zahavi ima bliske veze sa Srbijom.

Nažalost, nije Zvezda jedini tim u Evropi koji želi Sinkernagela, pa bi on sada veoma lako mogao da završi u nekoj od najjačih liga na starom kontinentu.

RepublikaFoto: Starsport
Sinkernagela traži pola Evrope, pa Zvezda ima veliki izazov pred sobom kada je njegov angažman u pitanju

Izraelski agent već se nalazi u Istanbulu, gde sa Emreom Belezogluom pregovara oko angažmana danskog veznjaka.

Novac očigledno nije Filipov prioritet, pošto je već odbio multi-milionske ponude iz Saudijske Arabije, pa nade za Zvezdu još uvek ima.

Koliko god bi "Danski Mesi" predstavljao spektakularno pojačanje, posebno pred okršaj sa Milanom, treba biti realan i konstatovati da će Fenerbahče verovatno dovesti svog čoveka.

 

Na svu sreću, nisu crveno-beli stavili sva sva svoja jaja u jednu korpu, već su angažovali i Aksela Bakajoka, dok se na Marakanu vratio Slavoljub Srnić, pa bi deo terena gde Sinkernagel deluje trebao svakako da bude znatno jači.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Realno

27.12.2020 16:54

Kuku nama, katastrofa ako dodje Tosic