OTKRIVEN RAZLOG loše igre reprezentativca Srbije: Na Jovića BAČENA KLETVA!

Autor:

Sport

27.12.2020

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljudska rasa generalno je podeljena kada je verovanje u kletve u pitanju, ali kada se pogleda učinak Luke Jovića od dolaska u Real Madrid, ne postoji logičnije objašnjenje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Otkriven je razlog Jovićevih muka u Realu!

Možda se nije najbolje uklopio u tim, mođa ima probleme u ličnom životu, ili je možda na njega bačena kletva!

Luka Jović stigao je prošlog leta u Real za 60 miliona evra posle veoma efikasne sezone u Ajntrahtu, gde je postigao 27 golova u svim takmičenjima.

Od dolaska u Madrid, Jović je postigao svega dva gola.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Od dolaska u Real Jović je postigao samo dva gola, tako da mora da je kletva u pitanju

Slučajnost? Ne verujemo u to.

Kletva? Sasvim moguće.

Ne, nismo je mi izmislili, već je "BeSoccer.com", španski fudbalski portal, primetio da je dres sa brojem 18 koji je Srbin izabrao i te kako loš omen za nove fudbalere "kraljevskog kluba".

Jović je samo poslednji u nizu koji je bio žrtva "fatalne osamnestice".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pre Jovića su se mnogi, među njima i Anotnio Kasano, namučili sa brojem 18

Pre njega su to bili Antonio Kasano, Džonatan Vudgejt, i Džulijen Flober (da, i on je igrao za Real), dok je u novijoj istoriji Markos Ljorente bio taj koji se patio sa brojem 18.

Italijanski napadač može na jednoj ruci da nabroji golove u prestonici Španije, Vudgejt je stravične muke imao sa povredama pa je odigrao samo devet mečeva za susret, dok se Flobera ni njegova rođena majka ne seća (oprostite na uvredi gospođo Flober). 

 

Nadajmo se da će se Luka trgnuti, što pre baciti trenutni dres sa brojem 18 u đubre, pa da će bez kletve dostići potencijal koji smo svi svesni da ima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kroki

03.01.2021 12:33

Ili decko jednostavno nema pojma da igra fudbal, niti sportski da se ponasa. Pametnjakovic bi radije da se svrcka u centru prestonice tokom pandemije umesto u samoizolaciju.