OVAKO SE POSTAJE SELEKTOR: Kandidat za "dirigenta" reprezentacije PODNEO VELIKU ŽRTVU ZA SRBIJU!

Autor:

Sport

27.12.2020

08:27 >> 11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još uvek smo u dubokoj magli kada je izbor novog selektora Srbije u pitanju, ali bi potez jednog od kandidata mogao da ga učini favoritom.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Stojković sa Savom Miloševićem

Imali smo tokom naše bogate fudbalske istorije razne likove na klupi reprezentacije. Neki su bili sjajni, neki očajni, neki požrtvovani i velikodušni, drugi alavi i pohlepni, ali se retko ko za tu poziciju žrtvovao kao što to planira Dragan Stojković.

"Piksi" trenutno po mnogima važi za favorita da sedne na klupu Srbije, pošto je viđen sa Slavišom Kokezom kako razgovara u jednom beogradskom hotelu.

Naravno, možda je to bio samo bezazleni ručak između prijatelja, ali je možda bila i naznaka da se jedna do "Zvezdinih zvezda" bliži najbitnijoj poziciji u srpskom fudbalu. 

- Da bih došao na čelo reprezentacije, morate svi da me želite. Kompletno. Moram to da osetim. Podršku, želju, volju. Od ljudi koje srećem na ulici osećam ljubav, ali postoje druge stvari, koje nisu za javnost, koje moraju da se reše. Videćemo... - rekao je Stojković kada su ga pitali o selektorskoj fotelji.

Stojković je spreman da se odrekne 3.500.000 evra zbog Srbije!

Želja sa obe strane je očigledna, ali je kamen spoticanja bio "Piksijev" ugovor sa Gvanžuom, koji važi još pola godine.

Imajući u vidu da je vredan 7 miliona evra, Stojković bi morao da se odrekne nerealnih 3.500.000 evra, što je zaista veliki pokazatelj njegove ljubavi prema našoj zemlji.

 

 

 

Ukoliko do ovakvom spleta događaja dođe, barem ćemo znati da nas ka Mundijalu u Kataru vodi čovek čiji su prioriteti na mestu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
milankukic

27.12.2020 13:01

bruka koga preedlazu

Miladin

27.12.2020 16:10

Nemamo ni sport ni ekonomiju, ni politiku imamo idiote koji švercaju i prodaju poštene ljude ispod cjene.