KO JE OVDE ŠAŠAV? Britanac PROGOVORIO o Đokoviću i ŠOKIRAO svet!

Autor:

Sport

23.12.2020

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogao da prećuti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Srpski teniser Novak Đoković

Bivši svetski broj 4 Tim Henman ocenio je da ideja Novaka Đokovića i Vašeka Pospišila o osnivanju PTPA, asocijacije profesionalnih igrača, "nije toliko šašava".

- Ako želite da komentarišem PTPA, mogu da kažem da to nije tako šašava ideja kada razumete samu strukturu ATP. Kao što znate, ATP je teška struktura, 50 odsto se pitaju igrači, 50 odsto turniri. Ako ste šef takve organizacije, veoma vam je teško da zadovoljite sve strane. Tako da ideja da igrači imaju sopstvene predstavnike nije šašava ideja. Ono sam čim sam se ja tu pomalo mučio jeste tajming objave početka rada. Usledila je usred pandemije, a mi moramo da se suočavamo sa ovim globalnim izazovima za svakog u različitim aspektima života i vreme je da radimo zajedno. To je za mene bio najveći problem - istakao je Britanac za "Tenis".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bivši britanski igrač Tim Henman

Henman je pozvao na "ujedinjenje" pred turbulentnu 2021. godinu.

- Kada je reč o tome koja je moja želja za 2021. godinu u teniskim okvirima, imamo zajednički cilj. Želim da ova sjajna igra bude na boljem mestu, što se tiče igrača, turnira, navijača, sponzora. Imamo priliku i moramo da je iskoristimo jer će na tom putu biti još prepreka. Veća saradnja je moja želja broj jedan za 2021. Da teniseri i teniserke više rade zajedno, to je velika snaga našeg sporta - zaključio je Tim Henman.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading