NAJVEĆE PONIŽENJE U ISTORIJI SPORTA: Novak Đoković je dobio nagradu "KOVID IDIOT" - triput pogađajte od koga!

Autor:

Sport

21.12.2020

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bruka i sramota! Najbolji teniser sveta je ponižen kao nikada do sada, a naravno, za to su zaslužni Britanci koji su mu dodelili titulu "Kovid idiota"!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Najtiražniji britanski tabloid "Dejli mejl" je dodelio "alternativne sportske nagrade" na kraju godine, a 

jedno od besmislenih priznanja je dobio srpski as. Evo sramnog objašnjenja britanskog lista:

- Postojalo je nekoliko kandidata za našu najveću nagradu, 'Kovidiot godine'. Uostalom, svake nedelje se dešavalo da neke sportske zvezde krše pravila o izolaciji zbog korona virusa, a predvodili su ih engleski fudbaleri, uključujući Fila Fodena, Mejsona Grinvuda, Džeka Griliša, Kajla Vokera i Hadsona Odoija. Ipak, nagrada ide u ruke teniske zvezde, svetskog broja jedan, nikog drugog do - Novaka Đokovića.

Samo Đoković, čovek koji izaziva deobe (?!), može da zakuca lopticu u sudijino lice, da bude izbačen sa US Opena, a da uspe da mu takvi događaji ne budu ni blizu njegovog najkontroverznijeg poteza godine.

A to je kada je Srbin organizovao Adria turneju na Balkanu, tokom opšte korona-izolacije u junu, zbog čega je dospeo na prvo mesto Kovidiot rang liste.

 

Nije tamo bilo "socijalne distance" u publici, uz to su se pojavili i snimci žurki na kojima su teniseri uživali u čarima noćnih klubova, pa je onda retko koga i iznenadilo što je drugi od četiri zakazana turnira otkazan kada je Kovid pokosio takmičare, uključujući Novaka, čija se i supruga Jelena inficirala.

Srećom, svi ti ljudi koji su tamo inficirani uspeli su da se oporave, a Novak Đoković je zbog cele situacije ipak osvojio 'trofej'", navodi se u tekstu "Dejli mejla".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
laki

21.12.2020 17:59

Ovi Britanci su toliko ostrasceni mrznjom prema Djokovicu, da to vise i ne kriju. Kad bi se birali covid majmuni, Britanci bi tu bili neprikosnoveni.

Vaske

22.12.2020 14:58

Pegave nakaze I monstrumi najgora nacija na svetu.