SRBIJA U EUFORIJI! Đoković saopštio naciji NAJBOLJU MOGUĆU vest!

Autor:

Sport

20.12.2020

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je i zvanično.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvi reket sveta Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković potvrdio je da će predstavljati našu zemlju na ATP kupu na kome će braniti titulu osvojenu u januaru 2020. godine.

Taj turnir će se održati od 1. do 5. februara, a Nole će se na njemu spremati za najvažniji izazov na startu nove sezone - pohod na novi pehar šampiona Australijan opena.

Prema planu, teniseri će doputovati u Australiju od 15. do 17. januara, nakon čega ih čeka dvonedeljni karantin. U Viktoriji će biti održana i dva turnira iz serije 250, Melburn i Adelajd, a start otvorenog prvenstva Australije očekuje se 8. februara.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zavram

20.12.2020 21:08

Завист и љубомора говоре из устију Федерера, и свих оних, којима су Новакови квалитети, људски и спортски, недостижни. Уз то, Новак је и Србин , поносан на своју отаџбину, на свој народ, претке, славну, херојску историју...Кисело лисици грожђе, па и Швајцарцу Новакови популарност, шарм, човекољубље, родољубље...Новаче, јуначе! Ноле, соколе, Србендо, легендо!