NOVAK JE AROGANTAN, PUBLIKA GA NE VOLI: Švajcarac ŠOKIRAO izjavom o Srbinu!

Autor:

Sport

20.12.2020

14:10 >> 15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sten Vavrinka govorio je o mnogim stvarima, a dotakao se i svog odnosa sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković i Sten Vavrinka

Na konstataciju novinara da "Novak Đoković ima vrlo arogantan imidž" i da ga publika ne voli, Vavrinka je reagovao drugačijom opservacijom.

- Lično, Novak i ja se veoma dobro slažemo, često treniramo zajedno. On ima svoj karakter, pravo da bira šta i kako će da radi - jasan je Vavrinka.

Kada je reč o Nadalu, Stan kaže da je i sa Špancem u najboljim odnosima.

- Isto kao i sa Novakom, često treniramo. Njegovih 13 titula na Rolan Garosu su možda i najveće dostignuće u istoriji sporta. Sa njim, Rodžerom i Novakom, tom velikom trojkom, možemo da budemo srećni. U jednoj eri istovremeno možemo da gledamo tri izuzetna šampiona - dodao je Sten.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Prijateljstvo na ATP turu, u vreme velikog rivalstva na terenu, teško je ostvarivo.

- Na to da li je moguće da imam prijatelje sa Tura, odgovoriću kada se povučem. Videću sa kim ću biti u kontaktu, ne znam. Mi u tenisu živimo u nekoj vrsti mehura. Svuda po svetu susrećemo se sa istim ljudima. Sa nekim sam prijatelj, sa nekima nisam - zaključio je Vavrinka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading