PRIZNAO DA JE NOLE BOLJI? Obrnuo ćurak! Šokantna izjava Federerovog trenera!

Autor:

Sport

16.12.2020

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogao da prećuti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer i Novak Đoković

Trener Rodžera Federera Ivan Ljubičić odao je priznanje prvom reketu sveta Novaku Đokovića na činjenici da je pronašao način da se suprotstavi Švajcarcu, ali i Rafi Nadalu, što je podiglo interesovanje i kvalitet "belog sporta".

- Njih zameniti biće veoma teško, ali mislim da tenis nije u opasnosti kada se oni povuku. To se, takođe, mislilo posle faze Borga i Mekinroa ili Samprasa i Agasija. Možda u kratkom periodu oni koji pobede neće dobiti toliko pažnje, ali postoji nešto što me teši. To je da će Rodžer i Rafa biti povezani sa teniskom i kada napuste teren. Bilo je dosta ’brojeva 1’ koji su nestali sa mape nakon odlaska u penziju, poput Samprasa. Ali, Rodžer i Rafa su izgradili nasleđe koje je jedinstveno i promenili su istoriju sporta - izjavio je Hrvat i dodao:

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ivan Ljubičić i Rodžer Federer

- Mediji im daju na važnosti zbog sve što su radili od 2005. godine. Doprineo je i Đoković svemu tome, pronašao je način da ih pobedi. Ostali igrači su upoznali trojicu toliko jakih protivnika, gotovo ih nemoguće sve pobediti na istom turniru. Nalbandijan je to učinio samo jednom, to je jasan dokaz. Vavrinka, na primer, je imao sve da uspe u tome, ali je imao ogromnih problema sa Federerom - zaključio je Ivan Ljubičić.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading