BUDUĆNOST TENISA JE U BEZBEDNIM RUKAMA: Evo najboljih 21 ispod 21. godine u 2021!

Autor:

Sport

14.12.2020

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal "Baseline" bavi se isključivo "belim sportom", pa nam je u susret 2021. godini napravio spisak najvećih mladih nada kojima možemo da se radujemo.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Hugo Gaston samo je jedna od mladih nada u svetu tenisa koja bi mogla da eksplodira u 2021. godini

Oni su napravili spisak 21 tenisera i tenserki od kojih očekuju velike stvari u bližoj i daljoj budućnosti, pa će svake nedelje izlaziti analiza jedne od tih mladih zvezda.

Na spisku će se naći neki od najuzbudljivijih mladih imena u svetu tenisa, pa će u ženskoj konkurenciji analizirati 7. teniserku sveta Bjanku Andresku, 19-godišnju Poljakinju Igu Svjatek koja zauzima 17. mesto na WTA listi, kao i Elenu Ribakinu, Kazakstanku koja je trenutno 19. na planeti.

Među muškarcima su imena malo opskurnija, ali to ne znači da ih do kraja 2021. nećemo zapamtiti.

Već nam je poznat Janik Siner po uspesima iz ove korona-sezone, kada se probio na 37. mesto na ATP listi, dok je Feliks Auger Alisam čak 21. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Janik Siner već je na 37. mestu na ATP listi

Pisaće se i o Lorencu Musetiju, 121. teniseru, sveta i o Tijagu Sejbotu Vajldu, otkačenom Brazilcu na 116. poziciji, dok je u prvom izdanju predstavljen bio Francuz Hugo Gaston.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hugo Gaston (@gastonhugo)

Njegov najveći uspeh u dosadašnjoj karijeri je izenađenje koje je priredio na Rolan Garosu, kada je izbacio Stena Vavrinku u četvrtoj rundi turnira.

Trenutno je na 162. poziciji na ATP listi, ali "Baseline" od njega očekuje velike stvari u 2021. godini.

 

 

 

Iako na celom spisku nema nijednog Srbina ili Srpkinje, svakako nas raduje saznanje da tenis zaista ima svetlu budućnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading