Teniserka završila NA SAJTU ZA ODRASLE: Seksi Angelina SE PRODAJE ZA PET EVRA!

Autor: Marija Stefanović

Sport

11.12.2020

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Angelina Graovac, Australijanka našeg porekla, objavljuje eksplicitne fotografije i snimke na platformi Onlyfans i tako zarađuje za život.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Angelina Graovac za život posle tenisa zarađuje preko Only Fans sajta za odrasle

Bolje joj ide poziranje od udaranja loptice!

Australijska teniserka našeg porekla Angelina Graovac (19) prodaje telo na sajtovima za odrasle i tako, između ostalog, zarađuje za život.

Naime, njene seksi i eksplicitne fotografije i snimci mogu se pregledati na platformi Onlyfans, ali samo pod uslovom da platite mesečnu članarinu od 5,99 dolara (oko pet evra).

Angelina je očigledno svesna da ne može da napravi neki veliki rezultat u tenisu i zato je odlučila da nađe novi biznis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @angelina.graovac

Zato je otvorila nalog na poznatom sajtu i tamo redovno objavljuje nage fotografije i video-snimke u zamenu za novac.

Njeni radovi su na ovom sajtu veoma traženi i zbog toga zarađuje dosta para. Očigledno je shvatila da je veći deo muške populacije spreman da plati koliko god treba da bi uživao u njenim slikama i video-snimcima, nego da je gleda s reketom u rukama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @angelina.graovac

Pritom je platforma Onlyfans poslednjih godina postala veoma popularna i dosta devojaka je koriste kao dodatnu zaradu, pa se i Angelina odlučila da se proslavi pomoću svojih izazovnih fotografija.

Da joj tenis nije išao od ruke svedoči to što je seksi teniserka do sada uglavnom igrala na manjim ITF turnirima i dosegla najviše do 1.067. mesta ITF liste, dok na WTA nikada nije rangirana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @angelina.graovac

U karijeri je od tenisa ukupno zaradila 2.638 dolara jer je upisala samo osam pobeda i čak 36 poraza, a poslednji put je slavila početkom ove godine. Inače, zadnji meč je odigrala u novembru na čelendžeru nagradnog fonda 15.000 dolara u Tunisu, gde je poražena u prvoj rundi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading