ŠANSA ZA ĐOKOVIĆA: Planeta PODRHTAVA, vrhunska ZLOUPOTREBA Rodžera Federera!

Autor:

Sport

10.12.2020

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogao da prećuti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković i Rodžer Federer

Francuski teniser Žil Simon dotakao se u svojoj autobiografiji tema koje podgrevaju rasprave u svetu tenisa. Između ostalog, Simon je istakao kako Švajcarac Rodžer Federer obilato koristi činjenicu da je najpopularniji od "velike trojke", ali da mu to ne garantije da će biti najbolji u istoriji.

- Lako je 'prodati' Federera bilo kome, jer mu se dive zbog raznih stvari. I Novak je zadivljujuć isto tako, samo što svi žele da istaknu kako on nije kao Federer. Svi bi voleli da Rodžer bude najveći igrač svih vremena, jer publika voli igrače pre svega zbog njihove igre - izjavio je Simon.

On kaže da Federer to koristi na najbolji način.

- Federer sve to projektuje na sopstvenu ličnost, sa njim je sve odgovarajuće. Sa Đokovićem nije. Niko ne sanja da igra tako kao on. I Novak zbog toga pati. Videli ste to finale Vimbldona na kom su gotovo svi na stadionu bili protiv njega. Mora da mu je bilo teško zbog toga - dodao je on.

63. igrač planete veruje da Nole to može da iskoristi.

- Možda bi trebalo da ispolji svoj karakter u potpunosti. Kao štp je uradio Endi Mari, sa tom požrtvovanom prirodom, da za njega nema odustajanja, čak i po cenu velikog bola. Voleli bismo da Đoković uzme tu ulogu negativca i da kaže, 'pobešivaću vas svojom nespektakularnom igrom'. I tačka - zaključio je Simon.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading