ŽELE DA GA SABOTIRAJU: Novak u GOLEMOM problemu pred Australijan open!

Autor:

Sport

18.11.2020

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković bi trebalo da brani trofej na Australijen openu, ali pitanje je da li će to moći i da sprovede u delo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Kako su objavili australijski mediji, vlada te zemlje zabranila je teniserima ulazak u zemlju u decembru, pošto su oni pristali da dođu mnogo ranije u Australiju zbog obaveznog dvonedeljnog karantina.

Šta ovo znači? Ako, rcimo, od 1. januara bude moguć ulazak u Australiju, a i dalje bude bio obavezan dvonedeljnom karantinu za sve strance koji dolaze, onda bi teniseri sa ostalih kontinenata imali samo dva dana pred početak Australijan opena koji je zakazan za 18. januar!

Postoji šansa da bi igračima bilo dozvoljeno da treniraju dok su u karantinu, kao i opcija da se početak takmičenja pomeri za nedelju dana. U svakom slučaju, biće haos u Melburnu. Pitanje je ko će od tenisera pristati da dođe u Melburn pod takvim uslovima. Ranije se spelulisalo da Novak Đokovića, Rafael Nadal i Serena Vilijams ne pristaju na karantin. Nole ima tri grend slem titule manje od najvećih rivala, pa nema sumnje da će naš as uraditi sve kako bi bio u Melburnu.

Takođe, po kalendaru turnir u Brizbejnu bi trebalo da počne 1. januara, deset dana kansnije u Adelajdu i Ouklendu, a 18. januara u Melburnu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading