PONOVO PONIZIO NOLETA: Federer je UDARNA VEST u Londonu!

Autor:

Sport

18.11.2020

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve zbog rivalstva sa Nadalom.

Švajcarski teniser Rodžer Federer

Rodžer Federer, šestostruki osvajač Završnog mastersa, istakao je da mu je u dvoranskim uslovima uvek bilo teško da igra protiv Rafaela Nadala, čime je još jednom stavio njihovo rivalstvo ispred onog sa Novakom Đokovićem.

- Tada sam shvatio da mogu pobediti najbolje igrače. Te godine, 2003, ovo je bio pravi turnir na kojem sam se probio - prisetio se Švajcarac svoje prve titule osvojene 2003. godine.

On je ocenio da je u dvorani uvek bio favorit protiv "kralja šljake", što mu je stvaralo dodatni pritisak.

- Uvek postoji pritisak kada igram sa Rafaelom Nadalom u dvorani, jer sam favorit. To se menja u zavisnosti od toga kako stvari teku, ali on je uvek bio težak protivnik za mene.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Drugi reket sveta Rafael Nadal

- Zapravo, Bjorn je imao sličnu priču kao i ja. Stvar je u tome što je Bjorn vrlo rano sazreo, još u tinejdžerskim danima. Zato je on uz Rafu najbolji tinejdžer u tenisu ikada - zaključio je Federer.

Podsećanja radi, on je poslednji put podigao pehar na poslednjem mastersu u sezoni 2011. godine, a najavio je da će se na teren vratiti početkom 2021. godine.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading