NEZAPAMĆENO, ŠTA ĆE REĆI NOLE? Drastična PROMENA u Australiji uoči Đokovićevog OMILJENOG Grend slema!

Autor:

Sport

16.11.2020

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se zvanična potvrda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvi reket sveta Novak Đoković

Pandemija koronavirusa stvara ogromne probleme u svetu tenisa, a čelnici Teniskog saveza Australije primorani su na radikalan potez.

Naime, oni su blizu rešenja po kome će sve turnire pred Australijan open preseliti u Melburn.

U pitanju su takmičenja u koji se igraju u Sidneju, Brizbejnu, Pertu, Adelejdu i Hobartu.

Prema planu, očekuje se da teniseri počnu da dolaze u Australiju sredinom decembra kako bi proveli dve nedelje u karantinu.

Direktor Teniskog saveza Australije Kreg Tajli rekao je da bi premeštanje svih turnira u državu Viktorija značilo da neka naknadna ograničenja u putovanjima među državama neće imati uticaj na prvi Grend slem turnir u sezoni.

Međutim, premijer Viktorije Danijel Endrus rekao je da su planovi za održavanje svih turnira u Melburnu "daleko od završenog posla".

- Australijan open je veliki dogadjaj, takmičenje koje svi volimo... ali, dolazi u vreme kada je ostatak sveta u plamenu. Naravno da je to važan dogadjaj, ali mislim da je izbegavanje trećeg talasa važnije - rekao je on.

Bilo kako bilo, problem sa koronom usloviće drastičnu promenu u organizaciji australijskih teniskih turnira početkom naredne sezone...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading