IZAZVAO ZEMLJOTRES: Kakve REČI Novaka Đokovića pred London!

Autor:

Sport

16.11.2020

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka ga velika borba.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvi reket sveta Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković obratio se javnosti putem društvenih mreža sa porukom zahvalnosti na podršci uoči prvog meča na Završnom Mastersu u Londonu.

- Zahvalan sam na velikoj energiji koju dobijam kroz podršku svih vas dugi niz godina. Iako sam stojim na ovoj fotografiji,svestan sam da ovaj pehar pripada celoj mojoj familiji, timu i svim ljudima koji veruju u mene i podržavaju me. Jedno veliko HVALA Bogu i Anđelima čuvarima na veri, snazi, strpljenju, radosti, volji i vođstvu kroz život da doživim ovakav blagoslov - napisao je Nole.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Đoković je imao poruku za svoje pratioce i na engleskom jeziku.

- Iako sam stojim na ovoj fotografiji, ovaj trofej podjednako pripada mojoj porodici, timu, ljudima koji su uvek verovali u mene i neumorno me podržavali na ovom divnom putovanju. Veoma sam srećan što ovo proslavljam ovde u Londonu. Emocije su mi pomešane s obzirom da čitav svet prolazi kroz nedaće. Molim se za njihovu sreću i zdravlje.

Đoković takmičenje u Londonu počinje u ponedeljak od 15.00, a protivnik mu je Dijego Švarcman.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading