NOLE SE SMEŠKA: Ako je OVO Nadalova najveća PREDNOST u Londonu, Srbin će ga ODUVATI kao od ŠALE!

Autor:

Sport

16.11.2020

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle trijumfa Španca na početku turnira.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Španski teniser Rafael Nadal tokom pariskog Mastersa

Rafael Nadal, drugi nosilac, trijumfalno je započeo završni Masters u Londonu, a posle pobede nad Andrejom Rubljovim bio je naročito zadovoljan načinom na koji je servirao tokom meča.

- Važno je početi turnir dobro, znači na polju samopouzdanja, posebno kada osvajaš uzastopne setove - neuobičajeno kratak bio je Rafa.

- Prvi meč je uvek težak, a Andrej ima sjajnu sezonu. Veoma sam srećan kako sam pristupio duelu i načinom igre.

U svojoj igri posebno je istakao servis.

- Dobar sam bio u tom segmentu. Nisam se mučio i to mi je pomoglo da posle budem relaksiraniji u riternima - otkrio je Nadal šta ga posebno hrabri pred nastavak takmičenja. Ipak, poznato je da njegov najveći konkurent za titulu Novak Đoković ima fenomenalan ritern pa ga sigurno neće uplašiti dobri servisi "bika sa Majorke".

Španac će u drugom kolu grupne faze takmičenja "ukrstiti rekete" sa austrijskim igračem Dominikom Timom koji je nadigrao Stefanosa Cicipasa maksimalnim rezultatom na početku Londona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading