"Đoković je imao potpuno POGREŠNU TAKTIKU protiv Nadala!"

Autor:

Sport

13.11.2020

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Endi Mari, nekadašnji prvi teniser sveta, rekao je da je bio iznenađen taktikom Novaka Đokovića u finalu Rolan Garosa u kojem je Rafael Nadal slavio sa 6:0, 6:2, 7:5.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

- Da, bilo je interesantno, primetio sam da je Novak u ranijem delu turnira mnogo koristio drop šot, baš mnogo, ali protiv Rafe koji se tako dobro kreće... To je možda postala već navika i nije mogla da funkcioniše protiv Nadala- rekao je Mari gostujući u podkastu Gaela Monfisa i dodao:

- Mentalno je Novak u Beču verovatno osećao da je uradio šta je morao (osigurao broj jedan). Briljantna je sezona iza njega i mora da mu je teško pala diskvalifikacija na US openu jer je bio veliki favorit.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Endi Mari



Škot se osvrnuo i na Nadala, koji će sada u Londonu prvi put u karijeri probati da osvoji završni turnir.

- Često je dolazio ili povređen ili baš umoran, to ne bi trebalo da je slučaj ove godine, tako da očekujem da bude izuzetno motivisan- rekao je Mari i dodao da niko neće oboriti Nadalov rekord od 13 titula na Rolan Garosu.

 


- Mi znamo koliko je teško osvojiti taj turnir, a neverovatno je kako on čini da to izgleda lako.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading