Ataman se POKLONIO Vasi Miciću!

Autor:

Sport

13.11.2020

22:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Anadolu Efesa Ergin Ataman bio je prezadovoljan stavom svojih igrača u pobedi nad Panatinaikosom u Atini 80:77.

RepublikaFoto: Starsport
Ergin Ataman

- Bili smo izuzetno borbeni, pogotovo u odbrani, Balbaj nam je doneo intenzitet. Ofanzivno je Micić odigrao izvanrednu utakmicu, nadoknadio je izostanak Larkina i Bobue. Dobar timski rad doneo nam je pobedu- rekao je Ataman, čiji tim sada ima skor 4-3, i dodao:

- Sa Balbajem smo poboljšali odbranu, naročito od pik-en-rola sa Papapetruom. Važna pobeda za nas, da pobedimo bez trojice važnih igrača, naš prvi trijumf ovde u 14 godina, čestitam igračima. Iskusan smo tim koji nikada ne odustaje, imamo mentalno jake igrače.

 


Nadrealnu partiju je odigrao reprezentativac Srbije Vasilije Micić sa 33 poena (7-13 za dva, 5-7 za tri za 33 min). Dodao je i skok i dve asistencije.

- Osećam se sjajno, najvažnije je to što smo pobedili. Ovo je moja prva pobeda u ovoj dvorani, borili smo se do kraja – iako su nam mnogi igrači nedostajali, bili smo fokusirani. Igrali smo sa pravim stavom i mislim da smo zaslužili pobedu- ističe Micić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading