NADAL BEZ DLAKE NA JEZIKU: Španac napao Novakovog trenera!

Autor:

Sport

07.11.2020

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugi teniser sveta Rafael Nadal gostovao je u emisiji "Moja kuća je tvoja kuća".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković i Rafael Nadal

On je govorio o nedavno završenom Rolan Garosu, kojeg je osvojio ubedljivom pobedom u finalu nad Novakom Đokovićem. Španac se osvrnuo i na izjavu Gorana Ivaniševića koja je prethodila njegovom duelu sa Đokovićem.

Tada je Ivanišević rekao da Rafa nema nikakve šanse u tom meču, a zapravo ga je odigrao maestralno i savladao Đokovića u tri laka seta.

- Pre finala ne čitam portale ni medije tako da nisam čuo tu izjavu pre meča. Ali, da sam je video, bio bih još motivisaniji. Svima je jasno koliko je Ivanišević pogrešio - izjavio je Nadal.

Govorio je i o tome da su mu 2005. godine posle osvojenog prvog Rolan Garosa lekari rekli da će možda završiti karijeru.

RepublikaFoto: Mario Ćužić / HTS
Novak Đoković i Goran Ivanišević

Probleme je imao i pre dve godine.

- U 2018. i 2019. imao sam dosta povreda i nameravao sam da uzmem pauzu od pet meseci pa da vidim šta dalje. Jedan dan sam trenirao u Monte Karlu i nakon pet minuta sam rekao Karlosu Moji (treneru, prim. aut.) 'Dosta je'. Otišli smo s terena i krenuli u šetnju po brdima. Moj tim mi je jako pomogao da nastavim da se borim i to je bilo ključno - rekao je Nadal i nastavio:

- Tenis mi je nekad zabavan, a nekad nije. Ne sećam se kad sam poslednji put igrao bez bolova, ali obožavam takmičenje. Što sam stariji to su mi treninzi sve zabavniji. Ne opterećujem se ako treniram loše ceo dan - rekao je Španac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading