OGROMAN ŠOK ZA ŠPANCA: Nadalov stric i bivši trener pojačao TABOR VELIKOG RIVALA!

Autor:

Sport

06.11.2020

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toni Nadal, stric i nekadašnji trener drugog tenisera sveta Rafaela Nadala, počeo je da sarađuje sa predsedničkim kandidatom u Barseloni, Viktorom Fontom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal

Rafin stric će u slučaju Viktorove pobede, ući u upravu Blaugrane i biti šef institucionalnih odnosa. Vodiće novo odeljenje čiji će zadatak biti da promoviše dobro ponašanje među mladim igračima.

Font je inače favorit za mesto novog predsednika, nakon odlaska Đozep Marije Bartomeua, koji je napustio klub pod pritiskom navijača, što zbog sukoba sa Lionelom Mesijem, što zbog loših rezultata slavnog kluba.

Novi predsednik Barselone biće poznat najkasnije u martu, a Nadal je tim povodom rekao da mu je zadovoljstvo što je podržao Fonta.

- Uzbuđen sam što ću doprineti tome da Barselona ostane najveći klub na svetu i najbolji predstavnik Katalonije - rekao je Toni Nadal.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Toni i Rafael Nadal

Ovo je svojevrstan "prst u oko" bratancu Rafaelu koji je odavno poznat kao vatreni navijač Real Madrida i koji je često mogao biti viđen na utakmicama Reala, kada ima slobodnog vremena.

Migel Anhel Nadal, Tonijev brat je odigrao dvestotinak nastupa za Barselonu i igrao je u čuvenoj generaciji s početka devedesetih uz sadašnjeg šefa struke Barse Ronalda Kumana.

 

- Potpuno sam svestan da je Rafa navijač Real Madrida, ali moj brat je bivši igrač Barse, a mi ne mrzimo svoje rivale. Ono što me brine je da Barselona funkcioniše što bolje može, bez obzira na to da li Rafael podržava Real Madrid ili Fuenlabradu - rekao je Toni.

Istakao je između ostalog i da će učiniti sve što može da Leo Mesi ostane u klubu i da bude srećan u njemu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading