NEOČEKIVAN TRILER U PARIZU: Nadal i 39-godišnjak odigrali meč za INFARKT! Evo ko se na kraju RADOVAO, a ko TUGOVAO!

Autor:

Sport

04.11.2020

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan duel u "Bersiju".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Drugi reket sveta Rafael Nadal

Drugi teniser sveta Rafael Nadal prošao je u 3. kolo Mastersa u Parizu pošto je u "Bersiju" savladao sunarodnika Felisijana Lopeza sa 2:1 (4:6, 7:6, 6:4), posle preokreta.

39-godišnji španski igrač je odigrao odlično u prva dva seta, bio je pred velikom senzacijom, ali se osvajač 20 Grend slemova vratio u poslednji čas i upisao značajan trijumf.

Veteran je sjajno otvorio meč. Napravio je brejk odmah u prvom gemu i zadržao ga sve do kraja početnog perioda igre. On je okončan sa 6:4 u njegovu korist, nakon 40 minuta igre.

 

 

Drugi set je takođe bio jako izjednačen. Ni Rafa, ni Felisijano nisu uspevali da oduzmu servis rivalu, a sve je rešeno u taj-brejku. Lopez se držao do 3:3, ali je onda "bik sa Majorke" osvojio tri uzastopna poena, čime je obezbedio tri set lopte. Materijalizovao je poslednju, doduše na svoj servis i poravnao rezultat na 1:1.

 

 

Treći interval igre otvoren je prvim brejkom Rafe Nadala, protiv igrača koji očigledno nije imao snage da izdrži u jednakom ritmu, s obzirom da ima punih 39 godina. Do kraja nije bilo previše problema za Rafu koji se nekako plasirao u treću rundu pariskog Mastersa.

Drugi reket sveta će u osmini finala "ukrstiti koplja" sa Džordanom Tompsonom koji je nadigrao Bornu Ćorića sa 2:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading