ĐOKOVIĆ OPTUŽEN ZA RASKOL: Legenda GRMI - pokušao si da nas podeliš, a sve to dok pokušavamo da se ujedinimo!

Autor:

Sport

03.11.2020

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarna teniserka Martina Navratilova žestoko je kritikovala najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića zbog osnivanja Asocijacijacije profesionalnih teniskih igrača.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

- On misli da čini pravu stvari... Ne slažem se s njegovim izborom, to neće pomoći tenisu, bolje je bez toga!- poručila je Martina Navratilova.

- To je ono što ne razumem kod njega. Kada si teniski šampion, treba da se posvetiš sportu, tvoja energija odlazi na to... Da biste se opustili gledate TV, obrađujete drvo ili pletete šalove, to vam pomaže da se opustite i to vam daje energiju. Ali osnivanje sindikata!?

Začudila se Martina Navratilova što je Đoković odlučio da istupi iz postojećeg Sindikata tenisera i osnuje posebni, koji će se više boriti za prava kod ATP.

Martina Navratilova

- To ne pomaže ni na koji način.To može da radi kada prestane da se bavi tenisom, to je kontroverzno i ne pomaže. Tokom pandemije korona virusa pokušao si da nas podeliš, a sve to dok pokušavamo da se ujedinomo i igramo turnire da se ljudi ne bi razboleli i umirali od COVID-19?- rekla je Navratilova.

 

Imala je legendarna teniserka iz Češke i poruku za Đokovića.

- Hajde da rešimo taj problem, umesto da pravimo novi- istakla je Navratilova koja je očigledno na strani Nadala i Federera, koji takođe nisu za osnivanje novog sindikata.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
cardak

04.11.2020 10:17

Gosn .NAVRATILOV ,vi niste u takmicarskom delu tenisa vi ste BABAC u PENZIJI ,KO VAS ZA STA PITA:ATP organizuje GLADIJATORE ZA ARENU ,GLADIJATORI U ARENI CINE ZADOVOLJSTVO GLEDAOCIMA A OVI PLACAJU SVE PA I ATO:Gosn.NAVRATILOV vase vreme je proslo,vase TRAUME sto vas nikako ne prihvataju kao amera su vase i mi vam tu kao slovakinji nista nemozemo pomoci .