BIĆE MU TEŠKO: Organizatori Završnog Mastersa doneli odluku koja će mnogo uticati na Novaka!

Autor:

Sport

01.11.2020

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Završni Masters na programu je od 15. do 22. u Londonu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

 

Za razliku od prethodnih sezona, organizatori su doneli odluku da turnir ovog puta bude odigran bez prisustva navijača, zbog pandemije koronavirusa.

Kako se navodi, pripreme se nastavljaju po planu, saopštili su organizatori.

Premijer Velike Britanije Boris Džonson je rekao da će restriktivne mere početi u četvrtak i trajati najmanje do 2. decembra, kako bi se obuzdalo širenje koronavirusa, nakon što je broj obolelih od početka pandemije prešao milion.

Završni ATP turnir će se odigrati u O2 Areni u Londonu, od 15. do 22. novembra, pre nego što se preseli u Torino, koji će biti domaćin narednih pet godina.

- Nastavićemo da radimo sa u koordinaciji sa vlastima, na nacionalnom i lokalnom nivou, kako bismo osigurali bezbednost svih učesnika turnira - navodi se u saopštenju ATP organizacije.

Svetski broj jedan Novak đoković i Rafael Nadal će učestvovati na završnom ATP turniru, poslednjem u godini.

Titulu brani Stefanos Cicipas, a mesto među osmoricom najboljih su još obezbedili Dominik Tim, Aleksandar Zverev i Danil Medvedev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading