OGLASIO SE ĐOKOVIĆ POSLE DEBAKLA: Začuđujuće reči najboljeg tenisera sveta!

Autor:

Sport

30.10.2020

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković je poražen u četvrtfinalu turnira u Beču od Lorenca Sonega rezultatom 6:2, 6:1, a mnogi su želeli da čuju njegovu reakciju posle neočekivanog poraza.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Najbolji teniser sveta ne očajava mnogo posle lošeg meča, a kako je rekao ostvario je cilj koji je zacrtao.

- Da, to što sam obezbedio mesto broj jedan na kraju godine je imao velikog uticaja na mene danas. Uradio sam šta sam hteo i zbog čega sam došao ovde, osigurao sam prvo mesto- rekao je Đoković neposredno posle meča.

 

- Nastavljam dalje, skroz sam u redu sa današnjim rezultatom. Zdrav sam i gledam ka napred kako bih jako završio godinu u Londonu- poručio je Novak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
LELICA

30.10.2020 23:23

DANAS JE CEO SRPSKI NAROD DOZIVEO SOK, SVE NAS JE DUSA ZABOLELA JER SMO IZGUBILI NASEG VLADIKU, NOVAK KOJI IMA VERU I BOGA U DUSI NIJE NI OSECAO A NI ZELEO DA IGRA TO SE VIDELO OD POCETKA, OSETLJIV JE DOSTA I TESKO MU JE PALO ,SVI TUGUJEMO A NASEM NOVAKU ZELIMO SVE NAJBOLJE , POVRATICE SE ON.