BAGRO LICEMERNA: Sramni Englezi ponovo UDARILI na Novaka!

Autor:

Sport

20.10.2020

07:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković se trenutno nalazi u Beogradu gde puni baterije za završetak sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Pre nekoliko dana Novak beogradskim klincima davao besplatne lekcije iz tenisa, ipak ovaj Đokovićev gest nije naišao na odobrenje svih.

Naravno, i ovog puta su Englezi ti koji su ga isprozivali. 

Nole je proveo  nekoliko minuta sa mališanima koji će taj susret zauvek pamtiti.

- E, sad kao da se pozdravljamo, leva ruka tu i sad zamahneš. Skroz do kraja, nemoj da kočiš… Tako - savetovao je Đoković jednog dečaka.

Snimak je obišao planetu i oduševio sve, osim Britanaca. “Dejli mejl” se obrušaio na Srbina. Naveli su najpre kako ima veliko srce i dobru dušu, kao i da ga njegovi fanovi dižu nebesa, ali…

- Svi u Srbiji moraju da drže distancu od metar i po, kao i da je preporuka da se nose maske čak i na otvorenom. Približio se jednom detetu previše dok mu je objašnjavao kako da pravilno drži reket i udara imaginarnu lopticu. I nije nosio masku - navodi “Dejli mejl”.

Ko bi rekao, Britanci brinu o nekome. Mi ćemo preživeti i bez njih, slobodno nekad ne obraćaju pažnju na Novaka, a neka malo bolje pogledaju u svoje dvorište. Podsećamo da na proslavi titule Liverpula nisu svi nosili maske, pijani se grlili, slavili, a o punim plažama tokom leta da ne govorimo. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading